Νίκος Ανδρουλάκης: «Πολιτικά παιχνίδια πάνω στην τραγωδία των Τεμπών, περιφρονώντας το αίτημα των πολιτών να πληρώσουν οι υπεύθυνοι»

Στην αγορά του Κορυδαλλού περιόδευσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, συνεχίζοντας την ενημερωτική καμπάνια του κόμματος για τη ραγδαία αύξηση των ενοικίων και τις προτάσεις για την κοινωνική κατοικία, την αναστολή ή κατάργηση της golden visa.

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στις προκλητικές δηλώσεις εκ μέρους στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ για την τραγωδία των Τεμπών:

«Σήμερα είχαμε σειρά προκλητικών δηλώσεων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ πάνω στην τραγωδία των Τεμπών, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και σήμερα παίζουν πολιτικά παιχνίδια.

Πρώτα ο κ. Φλωρίδης, ο οποίος κάνει ένα άλμα λογικής λέγοντας για την υποψηφιότητα του κ. Καραμανλή στις Σέρρες, καθώς ξεχνά ότι στο ψηφοδέλτιο τον έβαλε ο Πρωθυπουργός. Είναι η ευθύνη του κ. Μητσοτάκη, που ο κ. Καραμανλής βρέθηκε στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και κανενός άλλου.

Ο κ. Σπίρτζης μας είπε ότι δεν υπάρχει αιτιώδης συνάφεια μεταξύ της σύγκρουσης των τρένων και της μη υλοποίησης του έργου της τηλεδιοίκησης, υιοθετώντας πλήρως το αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας και προσκρούοντας στο πόρισμα τόσο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας όσο και των Ελλήνων εμπειρογνωμόνων.

Όλα αυτά δείχνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι ο ελληνικός λαός έχει αγανακτήσει. Θέλει να μάθει την αλήθεια.

Ας σταματήσουν να περιφρονούν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και τις οικογένειες των θυμάτων. Πρέπει να μάθουμε την αλήθεια. Πρέπει οι υπεύθυνοι να πληρώσουν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη».

Κοινοποιήστε το άρθρο:
Μενού