Ενημέρωση για την προστασία προσωπικών δεδομένων

Υπεύθυνος της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας είναι o ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ, που εδρεύει επί της οδού, Ιπποκράτους 52 τηλέφωνο +30 2103647682 και e-mail: info@androulakisnikos.gr

Σκοπός της επεξεργασίας των παρεχόμενων προσωπικών σας δεδομένων είναι η ανακήρυξη της υποψηφιότητας [του/της] για την αρχηγία του κόμματος σύμφωνα με το άρθρο 28 παρ. 1 του Καταστατικού του Κινήματος Αλλαγής. Νομική βάση για την επεξεργασία αποτελούν το άρθρο 6 παρ. 1 στοιχ. στ’ και συγκεκριμένα για την εξακρίβωση των στοιχείων τους καθώς και το άρθρο 9 παρ.2 περ. δ’ του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 (GDPR). Δεν πραγματοποιείται διαβίβαση των εν λόγω προσωπικών δεδομένων σε κράτη εκτός ΕΟΧ ή σε διεθνείς οργανισμούς.

Αποδέκτης των προσωπικών σας δεδομένων θα είναι το Κίνημα Αλλαγής για την επίσημη ανακήρυξη υποψηφίων.

Τα προσωπικά δεδομένα του κάθε μέλους θα διατηρηθούν μέχρι την εκπλήρωση του ανωτέρω σκοπού. Επιπροσθέτως, δεν διενεργείται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ.

Έχετε τα εξής δικαιώματα:

  1. Πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα,
  2. Διόρθωσης ή διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων,
  3. Περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων,
  4. Εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Για την άσκηση όλων των παραπάνω δικαιωμάτων καθώς και για κάθε ζήτημα που αφορά την διαχείριση των προσωπικών δεδομένων σας, παρακαλώ απευθυνθείτε στο info@androulakisnikos.gr. Σε περίπτωση που χρειαστείτε επιπλέον αρωγή με το αίτημά σας, μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων του Κινήματος Αλλαγής στο dpo.kinimaallagis@gmail.com.

Σε περίπτωση που το αίτημά σας δεν διεκπεραιωθεί αδικαιολόγητα, μπορείτε να υποβάλλετε καταγγελία ενώπιον της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (www.dpa.gr).

Κοινοποίησε στους φίλους σου την ηλεκτρονική φόρμα στήριξης της υποψηφιότητας του Νίκου!
Scroll to top